Gemeentemagazine

VBG de Regio heeft een prachtig gemeentemagazine. Deze bestaat uit twee delen:

"de Regioboog" voor volwassen. Lees daarin inspirerende getuigenissen, mooie fotoreportages en blijf op de hoogte van het cursusaanbod. Draai het blad ONDERSTEBOVEN en je kan het blad speciaal voor de kinderen lezen.
Kook mee met Noach, lig dubbel om de moppen, lees prachtige Bijbelverhalen en nog veel meer... Op de leestafel in het Esdal College kan je gratis(!) je eigen exemplaar bemachtigen of download het hieronder.
Het zijn er genoeg... dus deel het lekker uit! Veel leesplezier! 

"Kom aan boord" Juni 2017

Wat is eerlijk? Wat is oneerlijk? Deze vraag stelden we aan de Avonturia-kinderen.

Kook een recept uit Bali, lees de avonturen van Gideon en maak kennis met heel veel kinderen...

"De Regioboog" Juni 2017

Wederom is het de redactie gelukt om weer een editie te vullen...

Het thema van deze editie is "Recht!" n.a.v. de themaweken over Recht & Gerechtigheid. In deze editie stelt Rita Haverkort zich voor, kunnen we het getuigenis van Compassion-kind Samuel lezen en komen we achter de favoriete bijbelteksten van onze redactie... en nog meer!!

Download het magazine snel of bemachtig een eigen exemplaar in het Esdal! 
Er zijn genoeg gedrukt dus deel lekker uit!

"De Regioboog" December 2016

Het laatste magazine voor het jaar 2016.

Het thema van dit blad sluit aan bij het jaarthema "everyone's got talent".  Daarin ontdekken we de talenten van een paar "VBG-ers", stelt Sandra Niks zich voor, getuigt Bas Krins van zijn geloof en nog veel meer.... 

"Kom aan boord" December 2016

De laatste editie van "Kom aan boord" staat in het teken van kerst.

Kook samen met Noach een heerlijke kerstmaaltijd, puzzel mee, leer een Avonturiakind kennen en lach je krom om de moppen. 

"De Regioboog" Juli 2016

Een extra dik vakantiespecial. Hoeveel weet jij over de Bijbel? Test je kennis. Lees wat tieners vonden van het kamp, wat het grootste en kleinste bed in de Bijbel is en hoe Ien God vond.

"Kom aan boord" Juli 2016

Een vakantiespecial, boordevol extra's. Puzzel mee, ga de keuken in met Noach en lees de avonturen van David die vocht tegen een reus.