Nieuwin de Regio

Wij zeggen Welkom!

Jij hoort er ook bij! En daarom vinden wij het erg fijn dat je de Regio wilt komen bezoeken. Kijk rustig rond, voel je welkom en mocht je meer willen weten spreek ons aan!

Welkom op de website van VBG de Regio!

Wij zijn een enthousiaste regio gemeente die zich richt op zuid-oost Drenthe.

De naam "de Regio" is niet zomaar gekozen. We willen als gebied een geheel vormen door de liefde te delen van onze Hemelse Vader.
We willen voor de regio een lichtpunt zijn, een basis om vanuit te leven, een gemeente van Christus.

De dienst op zondagmorgen start om 10 uur. We hebben een inspirerend sprekersteam. De dienst wordt begeleid door een aanbiddingsteam en we zingen veelal uit de bundel Opwekking. Tijdens de dienst is er voor de kinderen van 4-12 jaar Avonturia en voor de allerjongsten crèche. Op de eerste zondag van de maand vieren we met elkaar het Heilig Avondmaal en mocht je een levende relatie met onze Hemelse Vader hebben ben je van harte welkom om met ons hieraan deel te nemen.

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen en te ontdekken wie wij zijn. 

Voor en na de dienst drinken we koffie met iets lekkers. We zijn een hechte gemeente en vinden de verbinding met God en met onze naasten erg belangrijk. Naast het samen zijn op de zondagochtend, organiseren we ook verschillende activiteiten door de week. 


 

Impressie zondag

Esdal College
Van Echtenstraat 22
7891 LM Klazienaveen

Bekijk de kaart