Kom in actie, gebruik je talent

De komende weken zullen in het teken staan van Recht & Gerechtigheid. Na de dienst zal er 'n (h) eerlijke markt zijn waarin er geld zal worden opgehaald voor Pastor Eko, Bali.

Maar voor de kinderen hebben we nog veel iets leukers:

Gebruik je talent om geld op te halen. Je krijgt van Avonturia 5 euro om te investeren. Je kan van deze 5 euro materialen kopen om daarvan iets leuks/lekkers te maken. Dit verkoop je aan je ouders, ooms. tantes, buren, juffen, klasgenoten en de groenteboer. Je kan dat geld weer gebruiken om te investeren enzovoort. Elke week zal je winst worden bijgehouden op een scorebord en aan het einde zullen we zien wie het meeste geld op heeft gehaald voor Pastor Eko.

Enkele voorbeelden:

Koop van je 5 euro meel, boter, suiker en een ei. Maak (eventueel met papa of mama) een hele berg koekjes en start een koekjeswinkel. Of
Koop een canvasdoek, wat verf en een kwast en maak de allermooiste schilderijen die je natuurlijk voor een mooi bedrag verkoopt. Of
Investeer niks maar ga gewoon voor een bedrag een klusje doen bij je oma. 

Heb je vragen: info@vbgderegio.nl of vraag de meester of juf van Avonturia. 

Pepermunt

Rezah (5) verkoopt pepermunt. 2 rollen voor 1 euro.

Samen met mama heeft hij een prachtige wikkel om een rol pepermunt gedraaid. Daarop staat een QR code waarmee je meer informatie kan krijgen over de actie. 

Sla plantjes

Voor talent en actie van avonturia heeft Luuc (4) zelf potjes gemaakt en sla gezaaid. Deze verkoopt hij nu voor het goede doel.

50 cent per stuk of 3 voor 1 euro potjes kunnen zo de grond in of een pot en dan kan je in mei genieten van eigen sla.

Bloembollen

Saffira (3) gaat bloembollen verkopen.

4 bloembollen voor 1 euro. 

Paaseitjes

Sanne, Vera en Noah verkopen paaseitjes voor het goede doel.

2,50 euro voor een zakje overheerlijke eitjes!