Tienerwerkers

een enthousiast team!

Twee jonge mannen en een twee jonge vrouwen met een enorme passie voor de Heer hebben er hun missie van gemaakt om onze tieners voor te leven wat een relatie met Jezus inhoudt. 

Tienerwerkers

Erik Vegter, Jannet Vegter, Richard Posthuma en Monique van Klinken hebben een enorme passie voor Jezus en voor tieners. Hieronder stellen ze zichzelf aan jullie voor:

Erik Vegter

Laat ik eerst eens kort wat over mijzelf vertellen, mijn naam is Erik Vegter, man van Jannet Vegter en trotste vader van twee kinderen; Luuc (3) en Janine (1). Voor de kost ben ik werkzaam bij de KLM als piloot.

Ruim 6 jaar geleden ben ik lid geworden van de gemeente na eerst een tijd met Jannet mee te zijn geweest.
In de gemeente ben ik werkzaam binnen het communicatie team als webmaster en daarnaast natuurlijk ook met veel plezier als tienerleiding samen met Folco en Richard.
De tieners hebben bij mij een speciaal plekje, dit omdat we juist in deze tijd zo snel worden 
afgeleid door bijvoorbeeld smartphones en tablets dat we vergeten stil te staan om tot God 
te komen. Hoe gaan de tieners hier mee om? En wat kunnen we doen om dit te voorkomen? 

De tiener staat voor mij centraal, er is altijd ruimte als tieners een bepaald onderwerp willen bespreken of als er iets is waar ze meer over willen weten. 


Daarom is het zo belangrijk om naast alle digitale middelen ook gewoon bij elkaar te komen om over het geloof, de bijbel en Jezus te praten. Het is ontzettend gaaf om te zien hoe de tieners met elkaar in gesprek gaan en ook naar elkaar toe trekken. Dit gaat natuurlijk gepaard met een goede dosis lol, gezelligheid en chips.
De tiener staat voor mij centraal, er is altijd ruimte als tieners een bepaald onderwerp willen bespreken of als er iets is waar ze meer over willen weten. 
Als tienerleiding proberen we de tieners een leven met Jezus voor te leven en te laten zien hoe mooi het leven met Hem is, ook in deze moeilijke tijd.

 

Richard Posthuma

Hallo! Ik ben Richard Posthuma, getrouwd met Idelet en vader van Noah (5) en Anne (2).

Vorig jaar heb ik mijn eerste jaar als tienerleiding gedraaid in deze gemeente.

Het was af en toe even wennen aan elkaar maar kijk terug op een prachtig jaar met een geweldig kamp als afsluiting.

Hoogtepunten zijn er om te overtreffen en daar gaan we dit jaar voor de volle 100 procent voor.

We hebben een geweldige groep tieners en proberen niet alleen hun iets te leren maar worden ook vooral geïnspireerd door hun liefde voor God en mensen.

Nog vragen?

Algemene gegevens

Vraag of opmerkingen

De diensten van VBG de Regio worden gehouden in het Esdal College te Klazienaveen. Vul de plaatsnaam (met als eerste letter een hoofdletters) in het anti-spam veld in.