Raad van Oudsten

De gemeente wordt bestuurd

door een raad van oudsten. Deze raad draagt de eindverantwoordelijkheid voor alle zaken die op de gemeente betrekking hebben.

Raad van oudsten

In de gemeente zijn veel leiders, sommigen leiden de kringen en anderen leiden taakgroepen. Deze leiders worden aangestuurd door de raad van oudsten.

Oudsten zijn mannen die de gemeente leiden, dus ook de voorganger. Een voorganger is één van de oudsten die “voorgaat”. Dat gebeurt door kerkdiensten te leiden, en door de dingen die hij vanaf het podium zegt ook “voor te leven”. 

Johannes van de Weide (voorzitter)

Hallo, mijn naam is Johannes van der Weide en ben al lange tijd als actief lid betrokken bij deze gemeente. Als voorzitter van het bestuur ben ik tevens verantwoordelijk voor financiën, communicatie, en gebouwenbeheer. Gelukkig hebben we gedreven mensen en teams die dit uitstekend verzorgen.

Graag draag in m’n steentje bij als muzikant (bassist) als onderdeel van de band die zorg draagt voor de muzikale begeleiding tijdens de zondagse samenkomsten. Ik ben ervan overtuigd dat de kerk –in de zin zoals God het heeft bedoeld- de hoop voor de wereld is.

 Ik ben ervan overtuigd dat de kerk –in de zin zoals God het heeft bedoeld- de hoop voor de wereld is. 

We willen ons daarom uitstrekken naar de mensen in onze regio en hen helpen ontdekken wat het geloof inhoudt en hoe waardevol dit is in het leven. Ik ben tevens erg blij met de huidige geweldige locatie van het Esdal waar we prachtige ruimtes hebben voor met name de kinderen welke aan alle hedendaagse eisen voldoen. Laat je verrassen en voel je vooral welkom en thuis bij ons. Graag tot binnenkort!