Vrouwenontmoetingsochtend

Vrouwen

die Jezus liefhebben

Ben je een vrouw en voel je je in meer of mindere mate betrokken bij onze gemeente? Dan ben je welkom!

Vrouwenontmoetingsochtend

Iedere 2e dinsdag van de maand (mits die in een oneven week valt) houdt VBG De Regio een vrouwenontmoetingsochtend.

Deze ochtenden zijn bedoeld voor alle vrouwen die zich in meer of mindere mate betrokken voelen bij onze gemeente. Het programma is zeer divers: de ene keer vooral creatief, of we houden een brunch. Een andere ochtend zijn we vooral met elkaar in gesprek of we doen een (Bijbel)quiz.

Het doel is om elkaar te ontmoeten, te bemoedigen en van elkaar te leren hoe we dicht bij de Heer kunnen leven.

We komen meestal in een huiskamer in Nieuw-Amsterdam bij elkaar, maar soms wijken we uit naar elders. Het programma is van 10.00 -12.00 uur en de kosten zijn 1 euro per persoon. Wil je meer info of je aanmelden, dan kan dat via info@vbgderegio.nl met vermelding van ‘vrouwenochtend Hermien en Joke’. Bij deze ben je van harte uitgenodigd!

Volgende Vrouwenochtend

De volgende vrouwenochtend is op dinsdag 3 maart en dan gaat Joke Stienstra ons een EHBO-les geven. Enkele jaren geleden heeft zij dat ook al eens gedaan, maar er valt nog heel veel meer te leren.
Voordat we met verband aan de slag gaan, zal Yvonne ons eerst een geestelijke EHBO-les geven. Locatie is de gezellige woonkamer van Joke Stienstra (Leemhof 20 in Nieuw-Amsterdam) waar we van 10-12 uur van harte welkom zijn.
Om te kunnen sparen voor leuke activiteiten nemen we iedere bijeenkomst 1 euro mee voor in de spaarpot. Alle vrouwen zijn van harte welkom, ook van buiten de gemeente.

Foto's 2019/2020

2016-2017

Het seizoen van de vrouwen-ontmoetingsochtenden zit er weer op. We kunnen terugkijken op hele gezegende, inspirerende en creatieve bijeenkomsten. De aftrap was in september waar we ‘By José’ in Emmen een mooi herfststukje hebben gemaakt. Daarna volgden een getuigenissen- en boekenruilochtend, een kaarten maken voor Ark-Missionochtend en in december een hilarische december-dobbelspelochtend. In januari deden Gees en Ben verslag van hun reis naar vervolgde christenen in Centraal Azië, in februari ging het over ‘de tuin van je leven’ onder leiding van Elisa en in maart was het smikkelen geblazen tijdens de hightea brunch. De ochtend in april viel in de Stille Week en we mochten elkaar inspireren met gedichten en gedachten over het lijden, sterven en de opstanding van de Here Jezus. Daarnaast gingen we creatief aan de slag met een oude traditie: het maken van een haantie op een stokkie. Op de afsluitende ochtend in mei was het thema ‘omgaan met emoties’ en we mochten dit creatief uitwerken onder de bezielende leiding van Ilse van Dijk uit Nijverdal. Na afloop hebben we elkaar gezegend en we hopen in september (bij leven en welzijn) weer bij elkaar te komen in de gezellige huiskamer van Joke……
 

Meer info?

Algemene gegevens

Vraag of opmerkingen

De diensten van VBG de Regio worden gehouden in het Esdal College te Klazienaveen. Vul de plaatsnaam (met als eerste letter een hoofdletters) in het anti-spam veld in.