Vrouwenontmoetingsochtend

Vrouwen

die Jezus liefhebben

Ben je een vrouw en voel je je in meer of mindere mate betrokken bij onze gemeente? Dan ben je welkom!

Vrouwenontmoetingsochtend

Iedere 2e dinsdag van de maand (mits die in een oneven week valt) houdt VBG De Regio een vrouwenontmoetingsochtend.

Deze ochtenden zijn bedoeld voor alle vrouwen die zich in meer of mindere mate betrokken voelen bij onze gemeente. Het programma is zeer divers: de ene keer vooral creatief, of we houden een brunch. Een andere ochtend zijn we vooral met elkaar in gesprek of we doen een (Bijbel)quiz.

Het doel is om elkaar te ontmoeten, te bemoedigen en van elkaar te leren hoe we dicht bij de Heer kunnen leven.

We komen meestal in een huiskamer in Nieuw-Amsterdam bij elkaar, maar soms wijken we uit naar elders. Het programma is van 10.00 -12.00 uur en de kosten zijn 1 euro per persoon. Wil je meer info of je aanmelden, dan kan dat via info@vbgderegio.nl met vermelding van ‘vrouwenochtend Hermien en Joke’. Bij deze ben je van harte uitgenodigd!

2016-2017

Het seizoen van de vrouwen-ontmoetingsochtenden zit er weer op. We kunnen terugkijken op hele gezegende, inspirerende en creatieve bijeenkomsten. De aftrap was in september waar we ‘By José’ in Emmen een mooi herfststukje hebben gemaakt. Daarna volgden een getuigenissen- en boekenruilochtend, een kaarten maken voor Ark-Missionochtend en in december een hilarische december-dobbelspelochtend. In januari deden Gees en Ben verslag van hun reis naar vervolgde christenen in Centraal Azië, in februari ging het over ‘de tuin van je leven’ onder leiding van Elisa en in maart was het smikkelen geblazen tijdens de hightea brunch. De ochtend in april viel in de Stille Week en we mochten elkaar inspireren met gedichten en gedachten over het lijden, sterven en de opstanding van de Here Jezus. Daarnaast gingen we creatief aan de slag met een oude traditie: het maken van een haantie op een stokkie. Op de afsluitende ochtend in mei was het thema ‘omgaan met emoties’ en we mochten dit creatief uitwerken onder de bezielende leiding van Ilse van Dijk uit Nijverdal. Na afloop hebben we elkaar gezegend en we hopen in september (bij leven en welzijn) weer bij elkaar te komen in de gezellige huiskamer van Joke……
 

Foto's

1 september 2016 was de aftrap van het nieuwe seizoen met een workshop bloemschikken bij By J, bloemen en craft café in Emmen.

Meer info?

Algemene gegevens

Vraag of opmerkingen