Marriage Course

Wat is ècht belangrijk in je relatie?

Een cursus waarin je als echtpaar samen praat over wat ècht belangrijk is in je relatie. Na de cursus zul je merken dat je op een leuke, ontspannen en leerzame manier verder naar elkaar toe bent gegroeid.

Marriage Course

Ben je geïnteresseerd om samen met je partner na te denken over jullie relatie, 7 avonden te beginnen met een heerlijke maaltijd en dan 7 onderwerpen uit jullie relatie onder de loep te nemen, elkaar nog beter te leren kennen en jullie relatie te versterken dan ben je van harte welkom!

Investeer in elkaar

In januari starten we weer met een Marriage Course. Als je je relatie wilt versterken ben je van harte welkom om je hiervoor aan te melden. Zie het als een investering waarbij jezelf meer inzicht krijgt in jezelf, je partner en jullie relatie. De cursus bestaat uit 7 avonden, die telkens beginnen met een diner voor 2 en aansluitend kijken we naar een video of leiden we zelf de thema’s in. Je ontvangt een werkboekje en bij elk thema krijg je tijd met zijn tweeën om na te denken over bepaalde vragen.

De thema’s zijn

  1. De verbinding versterken
  2. De kunst van communicatie
  3. Conflicten oplossen
  4. De kracht van vergeving
  5. De impact van familie
  6. Goede seks
  7. Liefde in actie

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen doen we het bij ons thuis of in het Esdal college.

De data zijn: 15-01, 05-02, 26-02, 19-03, 09-04, 30-04, 21-05, van 19.00 tot 21.30 uur

De kosten voor de cursus zijn 130 euro per stel [ incl boekjes en 7 diners voor twee ]

Je kunt je aanmelden via claudia.soldt@outlook.com. Leo en Claudia zullen deze cursus leiden.

Opgeven

Algemene gegevens

Vraag of opmerkingen

De diensten van VBG de Regio worden gehouden in het Esdal College te Klazienaveen. Vul de plaatsnaam (met als eerste letter een hoofdletters) in het anti-spam veld in.