Alpha
Alpha

Isermeer?

Is er meer?
Is er meer?

Alpha

Alpha
Alpha

cursusonline!

Welkom bij de Alpha cursus

We gaan weer starten! Woensdag 20 mei 2020 gaat de Alpha weer van start, dit keer online!

De Alpha-cursus-online is iets voor jou als je...

...meer wilt weten over het christelijk geloof
...wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
...nieuwe mensen wilt ontmoeten
...je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen

 

Alpha-cursus-online

Een ‘normale’ Alphacursus, met ontmoeting, maaltijd, studie enz., is in deze coronatijd niet mogelijk, maar een ‘online Alpha’ wel! Juist in onzekere tijden blijkt het christelijk geloof een stuk vertrouwen en zekerheid te bieden. Alpha is een prachtige gelegenheid om helemaal vrijblijvend te onderzoeken wat geloven inhoudt. Online, gewoon vanuit je eigen omgeving, gratis en zonder verplichtingen.

Wat kun je verwachten:
10 cursusbijeenkomsten, op woensdagavond, start om 20.00 uur en stopt uiterlijk 21.30. De 1e online bijeenkomst is op woensdag 20 mei.

Als je je opgeeft wordt je via een link uitgenodigd om je in te melden. Na het inmelden beginnen we met een korte kennismaking. Daarna krijg je een link naar de film voor de betreffende avond. Die kijk je gewoon thuis en duurt ca. 20 minuten. Daarna meld je je weer online voor doorpraten en vragen stellen. Je ‘vergadert’ telkens in dezelfde kleine groep, met een gespreksleider en max. 8 andere deelnemers.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: "Er is meer!” “Wie is Jezus?” “Waarom stierf Hij aan een kruis?” “Hoe kun je geloven?” “Wie is de Heilige Geest?” “Hoe zit het met de kerk?” enz.

Begin juli hopen we deze online Alpha af te sluiten. Als het kan dan met een ‘offline’ ontmoeting, maar wat op dat moment mogelijk is, kunnen we nu nog niet overzien.

Heb je interesse? Wil je meer weten? Op de landelijke site: alpha-cursus.nl is meer info en zijn meer (online) cursussen te vinden.

Wil je meedoen? Stuur een bericht met je naam en mailadres naar info@vbgderegio.nl of geef je op via onderstaand opgaveformulier.

Je bent van harte welkom!

Veel gestelde vragen

Opgeven Alpha

Ik meld mij aan voor de Alpha cursus
Algemene gegevens