Startzondag, 28 augustus

VBG de Regio    11 augustus 2022 19:14
Zondag 28 augustus gaan we het begin van het nieuwe kerk-seizoen ‘inluiden', waarbij we elkaar weer ontmoeten na een periode van vakantie, rust en ontspanning. Daarom willen we elkaar alvast informeren zodat deze start van het seizoen je tot inspiratie mag zijn en het verlangen aanwakkert om kerk te zijn. Want weet je, de kerk dat ben je zelf!
We gaan de Bijbel openen om te ontdekken wat het Woord hierover zegt. En we gaan samen zingen met een ‘volle’ band over onze liefde voor God en Zijn gemeente. Ongetwijfeld hebben we veel te delen met elkaar na deze vakantieperiode. En daarom gaan we ook een heerlijke lunch met elkaar hebben. Naast dat ‘onze’ keukenprinsen en prinsessen hun best gaan doen, vragen wij om iets voor jezelf,  voor de lunch mee te nemen. En dan nét iets meer, zodat er voor iedereen genoeg is. Voor nu is het voldoende aan informatie om er alvast naar uit te zien.
Geniet van je vakantie met de mensen om je heen.