10 juli Gemeente Picknick

VBG de Regio    4 juli 2022 09:12

Op zondag 10 juli gaat er in Klazienaveen een groot Triathlon festijn plaatsvinden waardoor we niet in het Esdal kunnen. Vandaar dat we, net zoals 22 juni een Gemeente Picknick willen houden.

De gemeente wil iedere bezoeker van de gemeente van harte uitnodigen om deel te nemen aan de gemeente picknick op 10 juli a.s. Samen met de Heer ontmoeten wij elkaar in een ongedwongen sfeer. De ochtend staat in het teken van ontmoeting, gezelligheid en ontspanning. Er zal ook een korte overdenking zijn uit: Joh.4:14 Maar het water dat Ik hem zal geven, zal in hem een bron worden van water dat opwelt tot in het eeuwige leven.

Ook is het onze wens dat we met elkaar lekkere dingen voor bij de koffie of snacks kunnen nuttigen voor de inwendige mens dus vragen we iedereen, indien mogelijk, wat lekkers mee te nemen (en zelf maken mag ook).

En jázeker, Feitse zorgt ervoor dat er weer een stormbaan staat. Voor diegene die ‘uitgestormd’ is of liever op een ander manier bezig is zullen er uitdagende spelletjes zijn en andere manieren van vermaak. Kortom er is voor ‘Jan en alleman’ wel wat te doen.

Heb je daar allemaal geen zin in dan nodigen we je speciaal uit om voor de gezelligheid te komen want daar krijgen we nooit genoeg van!

Even alles op een rijtje:

  • 10 juli picknick van 10-12 uur
  • Springkussen voor de kinderen en (oudere) fanatiekelingen

Zelf meenemen:

  • Koffie/thee of ander drinken of pakjes drinken
  • Wat lekkers voor bij de koffie/thee
  • Je eigen stoel(en) of enig ander zitgerei
  • Spelletjes voor buiten (Badminton set, Jeu de Boules, Djenga, Twister, voetbal, etc.)
  • Heel veel gezelligheid en een goed humeur

PS: Ken je iemand die graag eens wil kennismaken met onze gemeente, neem die dan vooral mee!