Kliederkerk 7 November 2021

VBG de Regio    28 oktober 2021 16:04

“Hallo, contact!”

Gelukkig kunnen we weer redelijk gewoon contact met elkaar hebben na alle strenge coronamaatregelen. Je kunt weer op bezoek bij je opa en oma en hen een knuffel geven. Je zit weer bij je klasgenootjes in de klas in plaats van achter een computerscherm. Het was mooi dat we konden videobellen, whatsappen of zoomen, maar toch…. Elkaar echt kunnen zien en aanraken is het allermooiste! En dat is niet zo gek want zó heeft de Here God ons ook bedoeld! Hij wil niets liever dan dat we goed contact met Hem en met elkaar hebben.

In de Bijbel staan een heleboel verhalen over hoe de Here God contact zoekt met heel verschillende mensen op heel verschillende manieren. Daarover gaan we meer horen en zien tijdens Samen Vieren.

Natuurlijk gaan we tijdens Samen Ontdekken leuke dingen knutselen die met ‘Hallo, contact!’ te maken hebben èn met de herfst…..

Samen Eten mag gezellig aan een grote lange tafel, zodat we contact met elkaar kunnen maken en goede gesprekken kunnen hebben! (voor wie dat prettiger vindt: eten mag ook aan een eigen familietafel).