Kliedernieuws update

VBG de Regio    18 december 2020 20:22

Kliederkerk Kerstspecial gaat niet door

Helaas kan de Kliederkerk Kerstspecial van 20 december niet doorgaan zoals we het hadden gepland. Wel komt er een online alternatief. Kindertheater Knettergek gaat de kerstvoorstelling,  boordevol goocheltrucs, filmpjes en liedjes, opnemen. Deze opname wordt dan tot en met de Kerst beschikbaar gesteld op het eigen YouTubekanaal van Kindertheater Knettergek. De quiz die normaal in het programma zit wordt na afloop digitaal gehouden, waarbij uiteindelijk een winnaar getrokken wordt die een kleine beloning krijgt. Zodra de link bekend is, zullen we die verspreiden, dus hou je mailbox in de gaten! Op deze manier kunnen jullie thuis – coronaproof - toch nog een beetje Kliederkerk beleven. Verder wordt er a.s. zaterdag bij de (bij ons bekende) Kliederkerk- en Avonturiakids nog een Kliederkerk-kerstverrassing bezorgd…..