2 november Missie.nu

   10 oktober 2019 12:03

Op zaterdag 2 november organiseren Unie, ABC en Weetwatjegelooft in Almere het jaarlijkse evenement Missie.nu.

Open voor de ANDER, Ontmoeten als missionaire uitdaging
Tijdens Missie.nu leren wij samen als volgelingen van Christus wat het in onze tijd betekent om deel te zijn van Gods missie in de wereld. Thema is dit jaar: Open voor de ANDER. De geschiedenis van de zending heeft in de twintigste eeuw een beweging gemaakt van expansie naar ontmoeting. De ander ontmoeten die anders is dan jijzelf, anders leeft, anders gelooft, is mooi en spannend. Onbewust kan het ontmoeten van de ander ook voelen als een bedreiging van wie je zelf bent.

Met inleidingen van Jan Wolsheimer, Margrietha Reiners en Hans Burger. ‘s Middags is er keuze uit tien workshops. Kijk voor het volledige programma en aanmelding op www.missie.nu.

Kortingscode
Missie.nu is gericht op (potentiële) leidinggevenden van gemeenten en mensen met een missionair verlangen. Leden en vrienden uit Unie- en ABC-gemeenten krijgen met code baptistenmissie19 maar liefst €30 korting per persoon bij aanmelding!