Kliederkerk 23 december 2018

Sigrid Bos    26 november 2018 19:41
Lees meer..

Kom ook naar Kliederkerk Klazienaveen!
Denk je misschien: "Een kerk? Da's saai! Dat is vooral stil zitten en stil zijn!" Bij Kliederkerk Klazienaveen gaat het er anders aan toe! De Kliederkerk is leuk voor het hele gezin! Kliederkerk Klazienaveen is elke keer weer vrolijk en ongedwongen. Het is samen zingen, luisteren naar Bijbelverhalen, toneelspel, knutselen, spelen en gezellig eten! Met het hele gezin beleef je alle activiteiten, want je doet alles samen.  Kliederkerk Klazienaveen is dan ook een geweldige familie-beleving!
Zijn jullie er deze keer ook bij?
De volgende Kliederkerk Klazienaveen is op zondag 23 december. Het thema is "op weg naar Bethlehem". Het is in het Esdal College, van 11.00- 13.00 uur (zaal open vanaf 10.45 uur). 
"Kom aan boord en Klieder mee!"