Kinderen in de dienst

Sigrid Bos    21 januari 2018 16:44

"Laat de kinderen tot mij komen...." zegt Jezus.

En dat vinden wij ook heel erg belangrijk. Daarom doen we ons best om de kinderen te onderwijzen in een eigen programma. Maar ook is er de wens om ze meer bij onze dienst te betrekken. Daarom hebben het kinderwerk en het programmateam de hoofden bij elkaar gestoken om te kijken hoe we dit het beste kunnen combineren.

Natuurlijk hebben we al de Kliederkerk elke 6 weken waarin jong en oud samen een dienst beleven, maar ook in onze "gewone" diensten willen we de kinderen er meer bij betrekken. Daarom hebben we voor 2018 een aantal zondagen gekozen dat de kinderen in de dienst aanwezig zijn. De kinderen zijn óf aan het begin óf aan het einde óf de hele dienst bij ons.

We doen ons best dit zo goed mogelijk te communiceren om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op onze wekelijkse nieuwsbrief zal deze informatie worden gedeeld. 

Heb je vragen/suggesties/opmerkingen? --> info@vbgderegio.nl of schiet iemand hier over aan.