IJM

Sigrid Bos    13 oktober 2017 12:58

Afgelopen zondag zagen we op een filmpje dat onze voorganger met IJM een week naar India reisde. Aankomende zaterdag hoopt hij weer terug te komen en we zullen van deze reis vast wat horen in de zondag dienst.

Wat is IJM?
IJM staat voor: International Justice Mission. En zij beschermt armen in ontwikkelingslanden tegen geweld. Dit is een dagelijks probleem. Bijna 2 miljoen kinderen worden uitgebuit in de sekshandel, 1 op de 5 vrouwen wordt in haar leven slachtoffer van verkrachting/aanranding. 46 miljoen mensen worden vastgehouden in slavernij.IJM beschermt de armsten in bijna 20 gemeenschappen over de wereld tegen geweld door samen te werken met lokale overheden.Dit dmv: slachtoffers bevrijden, criminelen laten berechten, levens herstellen en rechtsystemen versterken. Op hun website vind je meer informatie over hoe zij te werk gaan en hoe je betrokken kunt raken.

Hun visie

Duizenden bevrijdenMiljoenen beschermen.

Bewijzen dat gerechtigheid voor de armen mogelijk is!