Activiteiten

Activiteiten

Kerkdienst

8 mei van 10:00 t/m 11:30

De dienst begint om 10.00 uur. Voor de kinderen is er een gevarieerd programma passend bij elke leeftijd. Voor de allerkleinsten is er opvang in de crècheruimte. Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen. Welkom!

Efeze 1

1 Paulus, een apostel van Jezus Christus door de wil van God, aan de heiligen en gelovigen in Christus Jezus die in Efeze zijn: 2 genade zij u en vrede van God, onze Vader, en van de Heere Jezus Christus. 3 Gezegend zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle geestelijke zegen in de hemelse gewesten in Christus

Wát een prachtige brief schrijft Paulus aan de gemeente in Efeze. En hij begint hierboven met de veelbelovende inleiding van een brief die bestaat uit slechts 6 hoofdstukken. Goed om vooraf komende zondag gelezen te hebben, omdat je zult ontdekken dat het een brief is die gericht is aan de gemeente als geheel en niet slechts aan het individu, wat een valkuil is in de huidige tijd. Vanuit dit perspectief gaan we nadenken over het 6e hoofdstuk ‘de geestelijke wapenrusting’ welke in de verzen 11-18 beschreven is.
Ook Flavius Josephus komt voorbij, een Joodse tijdgenoot van Jezus.

Het thema is: ‘Objectlessen van Paulus’
Graag tot zondag, Peter Koobs

Details

  • Wanneer: 8 mei van 10:00 t/m 11:30
  • Waar: Esdal College, Van Echtenstraat 22, 7891 LM Klazienaveen, Nederland