Hey, jij daar...!

Sigrid Bos    5 december 2017 16:25
Lees meer..

Ben je op één of andere manier betrokken met VBG de Regio? Misschien ben je verhuist en ben je daarom op zoek naar een nieuwe kerk, misschien spreekt de manier waarop we kerk willen zijn je aan, misschien kom je al een poosje in de gemeente, of misschien ben je onlangs gedoopt.

Allemaal linkjes die er zijn met deze lokale kerk. Graag willen we met jou in gesprek om elkaar te ontmoeten en te delen over wát ons drijft en de manier waarop we dit vorm willen geven. De kerk als gemeenschap overstijgt ons eigen initiatief en activiteiten. Het is het gevolg van Gods initiatief in Zijn reddingsplan met de wereld. De lokale kerk is het ‘voertuig van het evangelie’ en maakt daarmee de verbinding zichtbaar tussen iedere navolger van Christus.

We willen jou graag uitnodigen voor vier ontmoetingen die we als groep doorlopen ter grootte van een kring. Je zult meerdere mensen ontmoeten die in een soortgelijke introductiefase zitten, met bijbehorende vragen. Ook zullen we veel van elkaar kunnen leren door met elkaar te delen. Het zijn gezellige en inspirerende ontmoetingen met ruimte voor vieren en gebed.

Data: woensdag 7 februari, 21 februari 7 maart en 21 maart
Tijd: Inloop 19:30 met koffie en we starten om 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Esdal college Klazienaveen (in onze ‘rode’ onderwijs-lokalen)