RIDE FOR HOPE

Sigrid Bos    1 juli 2017 18:14
Lees meer..

RIDE FOR HOPE LAKE VICTORIA 2017 WAS GEWELDIG!

Hallo,

Ik ben weer thuis na een indrukwekkend bezoek aan Afrika.

Wat hebben we genoten van de blije lachten kinderen, die zich presenteerden door muziek, zang endans. Het was een waar feest. Echt genieten. En dan te bedenken dat het gaat om, misschien wel, de kwetsbaarste kinderen ter wereld. Ze hebben allemaal op de een of andere manier met AIDS te maken in hun omgeving. Wij kwamen om hen te bemoedigen, maar het omgekeerde was zeker ook het geval.

Ook was ik onder de indruk van de toegewijde hulpverleners van Christ’s Hope in Oeganda, Kenia en Tanzania. Wat een passie en liefde voor de kinderen.

Heel bijzonder was de ontmoeting met ons sponsorkind: Amandus in Tanzania en het sponsorkind van (mijn zoon) Bas in Kenia: Fidel Castro. (Ja, ze dragen de mooiste namen, zo liep er ook David Beckam rond en een van Persie.)

Mocht je nog geen sponsorkind hebben, bel dan even met het kantoor van Christ’s Hope in Zwolle.

Voor €30,= per maand geef je een kind een toekomst; tel 038-421 3600, e-mail: info@christshope.nl

De handgemaakte bamboefietsen waren echt super, heel stoer en zeer geschikt voor de wegen van Afrika. Het was een groot avontuur. Ik verwerk nog steeds de indrukken. Ik denk aan de warmte, de geur, de stoffige wegen met gaten en keien, de vriendelijke behulpzame chauffeurs, de 24 fietsers uit 7 verschillende landen, de eenheid die we ervaarden, de gesprekken, de gebeden, Gods prachtige schepping, de kakkerlakken in de hotelkamers, de niet spoelende wc’s, de spiegels op navelhoogte, de olifanten, de zebra’s, en nog veel meer. Gewoon te veel om op te noemen.

Heel hartelijk dank voor jouw donatie. Zonder jouw gift was dit avontuur niet mogelijk geweest. Met het ingezamelde bedrag kunnen vele kinderen geholpen worden.

Met een hartelijke groet,

Johan Gankema