Kliederkerk

Kliederkerk

Inschrijfformulier Kliederkerk

 

 

Kliederkerk 20 december: Vrolijk Kerstfeest Iedereen

 

Omdat we de coronamaatregelen in acht nemen, is het ook deze keer verplicht om als gezin/huishouden te reserveren via dit inschrijfformulier (ook als je lid of vaste bezoeker van De Regio bent). Doe dit het liefst uiterlijk een week van tevoren, ook als je nog niet zeker weet met hoeveel personen je komt. Je ontvangt dan het Kliederkerk-coronaprotocol in je mailbox en we kunnen je, indien nodig, op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. 

Registratie van uw gegevens gaat volgens de richtlijnen van het RIVM. Onze privacy voorwaarden zijn van toepassing op het registreren van NAW-gegevens.

Wij als Kliederkerk volgen het advies van de overheid op door het aantal kerkbezoekers van 30 volwassen personen te hanteren. Dit regelen we d.m.v. een opgaveformulier en extra maatregelen indien dit nodig mocht zijn. Naast deze maatregel blijven natuurlijk ook de bestaande maatregelen van kracht:

  • We dragen verplicht een mondkapje vanaf binnenkomst tot we aan tafel zitten en zodra we ons bewegen binnen de zaal zetten we het mondkapje weer op.
  • Wij bewaren we 1,5 m afstand (= 3 gangpadtegels)
  • We schudden geen handen
  • Niezen en hoesten in de elleboog

 

Inschrijfformulier

 
 

Indien één of meerdere vragen met 'JA' zijn beantwoordt mogen wij jullie de toegang tot de kliederkerk ontzeggen. Als er te veel aanmeldingen zijn gaan wij naar een passende oplossing zoeken. Jullie worden dan per e-mail op de hoogte gebracht.