Inschrijfformulier kerkdienst

Inschrijfformulier kerkdienst

Beste broers en zussen, Wij als kerk volgen het advies van de overheid op door het aantal kerkbezoekers van 30 personen te hanteren. Dit regelen we dan ook d.m.v. een opgaveformulier en extra maatregelen door o.a onze gemeente in twee zogenaamde "inschrijfgroepen" te verdelen. Naast deze nieuwe maatregel blijven natuurlijk ook de bestaande maatregelen van kracht:

  • We dragen (verplicht vanaf 1 december 2020) een mondkapje vanaf binnenkomst tot we aan tafel zitten en zodra we ons bewegen binnen de zaal zetten we het mondkapje weer op. Klik hier voor extra informatie van de rijksoverheid over het dragen van mondkapjes.
  • Koffie wordt alleen gedronken wanneer je zit aan een van de tafels en we verzoeken iedereen om zich aan de looproute te houden. 
  • Verder bewaren we 1,5 m afstand (= 3 gangpadtegels)
  • We schudden geen handen
  • Niezen en hoesten in de elleboog

 

De Heer zorgt voor mij zoals een herder voor zijn schapen zorgt. Ik kom niets tekort.
Hij laat mij rusten in groene velden. Hij laat mij drinken uit rustige stroompjes.
Hij geeft me kracht. Hij helpt me om te leven zoals Hij het wil,
omdat Hij dat heeft beloofd.

Psalm 23:1-3

Inschrijfformulier Kerkdienst

  

Indien één of meerdere vragen met 'JA' zijn beantwoordt mogen wij u de toegang tot de kerkdienst ontzeggen. Zaterdagavond om 22.00 uur sluit de inschrijving voor deze dienst. Nadat alle formulieren zijn verzameld, worden alle gegevens genoteerd om een presentielijst te maken. Als uw naam niet op deze lijst voorkomt kunnen wij niet garanderen dat er voor u een plaats is in de dienst. Als er te veel aanmeldingen zijn worden diegene die afvallen per e-mail op de hoogte gebracht.